Ovidiu Muşetescu va fi înmormântat, marţi, la Cimitirul Bellu

Fostul ministru social-democrat al APAPS Ovidiu Muşetescu va fi înmormântat, marţi, la Cimitirul Bellu din Capitală. Corpul neînsuflețit va fi depus la Biserica Sf. Dimitrie Izvorâtorul de Mir, iar priveghiul va începe, luni, de la ora 19.00.

90 afișări
Imaginea articolului Ovidiu Muşetescu va fi înmormântat, marţi, la Cimitirul Bellu

Ovidiu Muşetescu va fi înmormântat, marţi, la Cimitirul Bellu (Imagine: Cătălina Filip/Mediafax Foto)

Slujba de înmormântare va avea loc marți, ora 14.00, la Capela Cimitirului Bellu, şi va fi urmată de ceremonia de înhumare, la ora 15.00.

Ovidiu Muşetescu (54 de ani) a decedat, duminică, în jurul orei 17.00, la Spitalul Elias din Bucureşti, în urma unui cancer pulmonar cu multiple metastaze.

Ovidiu Tiberiu Muşetescu, născut în 15 septembrie 1955, se afla internat de aproximativ o săptămână în Spitalul Elias.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici