(P) 4 moduri de a stiliza blugii pentru bărbaţi - descoperă cum să creezi o ţinută originală şi la modă!

Blugii sunt una dintre cele mai versatile piese vestimentare pe care le poţi deţine şi, cu atât de multe moduri de a-i stiliza, nu e de mirare că sunt una dintre cele mai populare piese din garderoba bărbaţilor. Descoperă diferite moduri de a stiliza blugii pentru bărbaţi, astfel încât să creezi o ţinută originală şi la modă, care să iasă în evidenţă din mulţime. Aşadar, fie că eşti în căutarea unui look clasic, a unui stil contemporan sau a ceva cu totul nou şi diferit, există cu siguranţă un stil care să te reprezinte.

711 afișări
Imaginea articolului (P) 4 moduri de a stiliza blugii pentru bărbaţi - descoperă cum să creezi o ţinută originală şi la modă!

Blugii - piese versatile, care pot fi aranjate în multe feluri diferite pentru a crea un look unic

Blugii sunt cele mai versatile piese vestimentare dintr-o garderobă. Pot fi îmbrăcaţi în orice tip de ţinută şi se potrivesc bine într-o varietate de stiluri diferite. Îi poţi purta într-o ţinută casual sau elegantă, în funcţie de starea ta de spirit sau combina cu cizme şi un blazer pentru un look elevat. Mergi până la capăt şi asociază-i cu botine Chelsea pentru o ieşire în oraş. Foloseşte-i ca piesă de accent pentru a pune în valoare un alt stil. 

Dacă vrei să creezi un look unic, nu este nimic mai uşor decât să asortezi blugii cu ceva special. Experimentarea cu diferite stiluri de blugi regăsite şi în colecţia MODIVO pe https://modivo.ro/c/barbati/imbracaminte/blugi, îţi va permite să găseşti ţinuta perfectă pentru exprimarea ta unică de sine. 

Adaugă la ansamblul tău o jachetă de inspiraţie vintage sau retro

Adăugarea unei jachete de inspiraţie vintage sau retro la ansamblul tău de blugi poate adăuga un sentiment de eleganţă şi sofisticare oricărui look. Jachete ca aceasta pot da ţinutei tale un plus de actualitate. Există multe stiluri diferite de jachete din care poţi alege, în funcţie de tipul de look pe care îl urmăreşti. Poţi opta pentru ceva sportiv şi casual, cum ar fi o jachetă vintage colorată, sau poţi opta pentru ceva mai formal, cum ar fi un trench şi pereche preferată de jeanşi straight leg.

Optează pentru o pereche de blugi distressed sau rupţi pentru un look de inspiraţie grunge

Pentru un look de inspiraţie grunge, optează pentru o pereche de blugi distressed sau rupţi. Acest stil este perfect pentru a adăuga o notă edgy garderobei tale şi pentru a te asigura că ieşi în evidenţă din mulţime. Îi poţi îmbrăca oricum, în funcţie de ce fel de pantofi porţi. Nu uita să suprapui aceşti blugi cu o jachetă de piele, pentru ca outiftul să arate în acelaşi timp elegant şi proaspăt.

Poartă o cămaşă versatilă cu perechea ta preferată de blugi pentru un look elegant fără efort

Purtarea hainelor potrivite este esenţială pentru a arăta elegant, dar poate fi dificil să găseşti ceva care să se potrivească cu fiecare ţinută. De aceea, este important să ai o cămaşă versatilă în garderoba ta. Să porţi o cămaşă care poate fi asortată cu diferiţi blugi îţi permite să creezi mai multe look-uri fără a fi nevoie să petreci ore întregi căutând perechea perfectă. Inspiră-te şi alege pe https://modivo.ro/c/barbati/imbracaminte/camasi o cămaşă măgulitoare, cu un design care se potriveşte tipului tău de corp. 

În cazul în care încă mai ai îndoieli sau întrebări legate de modul în care îţi poţi aranja blugii pentru o ieşire în oraş, atunci lasă-le în urmă. Crearea unei ţinute originale şi la modă este simplă acum. Tot ce trebuie să faci este să alegi o pereche de blugi eleganţi şi să te joci cu accesoriile pentru a completa look-ul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici