(P) De sărbători, cadourile inspirate vin uşor: profită de reduceri la partenerii Kaufland Card

Dacă şi tu te numeri printre cei care nu au apucat să bifeze toate cadourile de pe lista de Crăciun sau abia acum începi să te gândeşti la ce s-ar potrivi fiecărei persoane dragi din viaţa ta – dar eşti în pană de idei – ai ajuns unde trebuie.

958 afișări
Imaginea articolului (P) De sărbători, cadourile inspirate vin uşor: profită de reduceri la partenerii Kaufland Card

În pragul sărbătorilor, aplicaţia mobilă Kaufland Card digital oferă utilizatorilor Caruselul cu oferte – o secţiune cu oferte şi reduceri exclusive la o serie de produse şi servicii din portofoliul partenerilor colaboratori, din care te poţi inspira pentru a face cadouri inedite celor dragi, având grijă de bugetul personal.

Ofertele partenerilor sunt afişate în secţiunea „Caruselul cu oferte” din aplicaţie. Pentru a beneficia ele, selectezi oferta preferată şi, în funcţie de partener, ţi se va afişa un cod de reducere sub formă de text, link sau cod de bare.

Sărbătorile de iarnă înseamnă deseori stat în casă la căldură, lângă bradul de Crăciun, astfel încât obiectele vestimentare confortabile şi călduroase sunt mereu o idee bună. Prin aplicaţia Kaufland Card, te bucuri de 15% reducere la cumpărăturile de peste 150 lei pentru magazinele H&M. De asemenea, poţi completa cadoul cu o pereche de încălţăminte călduroasă de la CCC.

Pentru pasionaţii de beauty şi make-up din viaţa ta, cu siguranţă nu vei da greş dacă vei alege un parfum, un set de îngrijire sau o paletă de make-up. Descoperă opţiunile avantajoase de la Marionnaud, profitând de promoţia de -25% pentru cumpărăturile de 199 lei din aplicaţia Kaufland Card, sau de ofertele de minim 25% la produse din farmaciile Dr. Max.

Un joc educativ sau o serie captivantă de cărţi şi benzi desenate din oferta Elefant.ro sunt cadoul perfect pentru cei mici, pentru că le oferă opţiuni interesante de a-şi stimula creativitatea în vacanţa de iarnă.

Pentru iubitorii de tehnologie, vei găsi la Vodafone o selecţie de gadget-uri şi telefoane, pe care le poţi achiziţiona la preţuri avantajoase folosind codul din aplicaţia Kaufland Card.

Pentru tată, frate sau soţ, ai la dispoziţie o varietate de instrumente şi accesorii pentru grădină şi bucătărie la Fiskars. Sau îi poţi surprinde cu un cadou personalizat de pe StarGift.ro.

Crăciunul este ocazia ideală de a-i răsfăţa pe cei dragi cu lucruri şi experienţe pe care altfel nu şi le-ar lua singuri. De aceea, dacă eşti în căutarea unui cadou special pentru persoanele dragi, alege unul dintre pachetele oferite de experimenteaza.ro în secţiunile dezvoltare personală, sport sau hobbby sau pachetele turistice Happy Tour şi vă puteţi bucura împreună de o experienţă inedită.

În Caruselul cu oferte din aplicaţia Kaufland Card, vei găsi promoţii speciale şi pentru magazinul de optică Lensa, reţeaua de clinici şi laboratoare MedLife, restaurantele Domino’s Pizza, serviciul de închirieri maşini Avis, magazinele Mobexpert sau servicii financiare CardAvantaj.

De avut în vedere însă, că atât partenerii din aplicaţie, cât şi ofertele acestora, se actualizează permanent şi pun la dispoziţie pe o perioadă limitată de timp şi în limita stocului disponibil coduri de reducere la cumpărături, pachete personalizate, cât şi extra reduceri.

Varianta digitală a cardului – Kaufland Card digital poate fi accesată prin intermediul aplicaţiei mobile Kaufland – Oferte şi noutăţi care poate fi descărcată gratuit atât din App Store, cât şi de pe Google Play.

Pentru mai multe informaţii, puteţi accesa kaufland.ro/carusel.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici