Video Pacient dependent de oxigen, blocat din cauza ninsorii, salvat cu o ambulanţă 4x4

Un bărbat în vârstă de 78 de ani, din Buştenari, judeţul Prahova, dependent de concentratorul de oxigen, a avut nevoie de intervenţie medicală, vineri, însă drumul era blocat din cauza ninsorii aundente. O ambulanţă 4x4 a reuşit să ajungă la pacient.

402 afișări

Serviciul de Ambulantă Prahova a fost solicitat vineri prin apel 112 în localitatea Buştenari, pentru un barbat de 78 de ani cu insuficientă respiratorie cronică, dependent de concentrator de oxigen.

„La locul solicitării s-a deplasat un echipaj medical de urgenţă cu o ambulanţa 4×4, ajungând la pacient cu ajutorul unei echipe a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă care a intervenit pentru asigurarea accesului. În urma viscolului, drumul de acces fusese blocat de arbori”, arată ISU Prahova.

Pacientului i-a fost asigurat oxigenul necesar până la urcarea în ambulanţă, apoi a fost transportat în siguranţă către Spitalul Municipal Câmpina unde i se oferă îngrijirile necesare.

Acţiunea de salvare a bărbatului a fost sprijinită şi de un cetăţean care a dat dovadă de spirit civic, fiind în trecere cu ATV-ul prin zonă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici