Pădure în flăcări în Braşov. Pompierii au intervinit pentru a stinge incendiul

Pompierii militari din Braşov intervin, miercuri, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o litieră de pădure în Ohaba, suprafaţa afectată fiind de aproximativ 12 hectare. Acesta este al doilea incendiu de pădure produs în judeţ în ultimele 24 de ore, transmite corespondentul MEDIAFAX.

495 afișări
Imaginea articolului Pădure în flăcări în Braşov. Pompierii au intervinit pentru a stinge incendiul

Incendiu în Braşov: 12 hectare de litieră de pădure, cuprinse de flăcări

Reprezentanţii ISU Braşov au anunţat că un incediu a izbucnit în localitatea Ohaba la o litieră de pădure, pentru stingerea flăcărilor intervenind pompieri şi lucrători de la Ocolul Silvic.

Până la ora transmiterii acestei ştiri, suprafaţa afectată este de 12 hectare.

Purtătorul de cuvânt al ISU Braşov, Ciprian Sfreja, a spus că, în noaptea de marţi spre miercuri, după opt ore de intervenţie, pompierii au reuşit să stingă un alt incendiu, care a cuprins 35 de hectare de vegetaţie uscată şi litieră de pădure, în Vlădeni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici