Pana de curent de la sediul central al PDL

Sediul central al PDL a rămas, duminică seară, în beznă, o pană de curent surprinzându-i atât pe simatizanţi, cât şi pe preşedintele Traian Băsescu, aflat la etajul clădirii.

15 afișări
Imaginea articolului Pana de curent de la sediul central al PDL

Pana de curent de la sediul central al PDL (Imagine: bogdan Maran/Mediafax Foto)

Preşedintele Traian Băsescu se afla în momentul întreruperii curentului la etajul clădirii, unde dădea mai multe interviuri la televiziuni.

Pana de curent care a fost remediată după aproximativ un sfert de oră.

Principalii lideri PDL au ajuns deja în sediul din Modrogan 22, unde a început numărătoarea paralelă a voturilor.

PSD a acuzat, inclusiv duminică, existenţa unei strategii naţionale a PDL privind sistarea aprovizionării cu energie electrică, în zona secţiilor de vot, în timp ce prim-vicepreşedintele PDL Adriean Videanu a declarat, duminică, într-o conferinţă de presă, că acuzele PSD privind întreruperea curentului în ziua de vot este lipsit de logică şi bun simţ.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici