Pană de curent în staţiunea Mamaia

Staţiunea Mamaia a rămas, marţi, timp de aproape o oră, fără energie electrică în urma unei avarii produse la un cablu de înaltă tensiune, defecţiunea fiind remediată de echipele de intervenţie ale societăţii Enel Distribuţie Dobrogea.

671 afișări
Imaginea articolului Pană de curent în staţiunea Mamaia

Pană de curent în staţiunea Mamaia (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Enel, Alina Pascu, avaria s-a produs în jurul orei 12.00, la un cablu de înaltă tensiune care porneşte din staţia Tăbăcărie şi alimentează clienţii din staţiunea Mamaia şi zona adiacentă, din cauza suprasolicitării reţelei. De asemenea, defecţiunea a afectat şi 42 de posturi de transformare, acestea fiind realimentate printr-o schemă de rezervă în jurul orei 12.45.

Conform sursei citate, echipele de intervenţie ale Enel s-au deplasat imediat la faţa locului, iar în aproximativ 50 de minute avaria a fost remediată.

Reprezentanţii Enel Distribuţie Dobrogea recomandă, în această perioadă de caniculă, utilizarea moderată a aparaturii electrocasnice cu consum mare de energie, de genul aparatelor de aer condiţionat, deoarece acest lucru duce la supraîncărcarea reţelei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici