Panică în Suceava. Colet înfăşurat în folie de celofan şi bandă izolantă, de forma unui corp uman

O femeie a anunţat IPJ Botoşani că a găsit, pe un câmp din comuna Tudora, la limita judeţelor Botoşani şi Suceava, un colet înfăşurat în folie de celofan şi bandă izolantă, de dimensiunile şi forma unui corp uman.

509 afișări
Imaginea articolului Panică în Suceava. Colet înfăşurat în folie de celofan şi bandă izolantă, de forma unui corp uman

Panică în Suceava. Colet înfăşurat în folie de celofan şi bandă izolantă, de forma unui corp uman

Poliţiştii din Botoşani au constatat că zona indicată, aflată la limita judeţelor, este în administrarea teritorială a judeţului Suceava, informând Poliţia Oraşului Dolhasca.

„Având în vedere natura sesizării a fost constituită echipă operativă complexă sub coordonarea procurorului criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava care s-a deplasat la faţa locului, respectiv în proximitatea localităţii Siliştea Nouă. Din fericire, după deschiderea coletului şi efectuarea locului faptei, s-a constatat ca în interior nu se afla un cadavru uman, ci lesul unui animal în stare avansată de putrefacţie”, informează Poliţia Suceava.

Verificările au fost preluate de către Biroul pentru Protecţia Animalelor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
colet,
panică,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici