Parcarea de sub pasajul Basarab din Sectorul 1 se redeschide după 10 ani

Parcarea de sub pasajul Basarab din Sectorul 1 se redeschide după ce timp de 10 ani a stat în paragină.

967 afișări
Imaginea articolului Parcarea de sub pasajul Basarab din Sectorul 1 se redeschide după 10 ani

Parcarea de sub pasajul Basarab din Sectorul 1 se redeschide după 10 ani

Primarul Sectorului 1 Clotilde Armand a anunţat luni că solicitarea de a primi parcarea Podul Basarab de la Primăria Capitalei a fost aprobată în şedinţa Consiliului General al Municipiului Bucureşti.

„Deşi consilierii generali PNL au încercat de mai multe ori să blocheze demersul nostru fără nici o explicaţie mă bucur că au înţeles necesitatea proiectului pentru care m-am luptat de foarte mult timp. Vom deschide parcarea de sub Pasajul Basarab după ce, mai bine de 10 ani de zile, a stat în paragină”, a scris pe Facebook Clotilde Armand.

Ea susţine că a obţinut toate avizele pentru deschiderea parcării la începutul anului şi că mai era necesar doar de acordul PMB.

Conform proiectului de hotărâre adoptat luni, predarea parcării supraetajate se va face în termen de 60 de zile de la data intrării în vigoare.

Parcarea dispune de 65 de locuri.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici