Parcul de Aventură din Galaţi va avea două trasee de bob suspendat unice în ţară

  • Parcul de Aventură din Galaţi va avea două trasee de bob suspendat cu un sistem unic în ţară.
  • Este vorba despre un sistem cu frânare gravitaţional.
  • De asemenea, în parc se va construi o pistă de mountain bike pentru competiţiile internaţionale şi un turn de căţărare.
Urmărește
184 afișări
Imaginea articolului Parcul de Aventură din Galaţi va avea două trasee de bob suspendat unice în ţară

Parcul de Aventură din Galaţi va avea două trasee de bob suspendat unice în ţară

Autorităţile gălăţene au semnat joi contractul de lucrări pentru amenajarea a două piste de bob suspendat în Parcul de Aventură „EscapeLand” din Pădurea Gârboavele. Lungimea celor două piste este de peste 1,5 kilometri. În cadrul investiţiei vor mai fi amenajate piste de biciclete, un turn de căţărare de 10 metri înălţime, locuri de joacă pentru copii şi spaţii de relaxare pentru adulţi. Lucrarea a fost comandată de Consiliul Judeţean Galaţi.

„Parcul de Aventură va oferi şi mai multă distracţie, şi mai multă adrenalină. Celebrul bob suspendat ajunge şi la Galaţi. Adică peste 1,5 kilometri de senzaţii tari şi experienţe memorabile în mijlocul pădurii. Mai mult, vom avea singura pistă din România cu sistem de frânare gravitaţional, oferind experienţe de neuitat. În plus, tot în Parcul de Aventură, vom realiza şi peste 7 kilometri de piste de biciclete, atât pentru amatori, cât şi pentru profesionişti, una dintre piste urmând să fie amenajată pentru competiţii internaţionale de mountain bike”, a declarat Costel Fotea, preşedintele Consiliului Judeţean Galaţi.

Valoarea investiţiei este de aproximativ 14,5 milioane de lei, iar lucrările vor fi efectuate de o asociere de firme din România şi Germania cu experienţă în acest domeniu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici