Parlamentarii din Grupul ecumenic de rugăciune merg la Muntele Athos cu un microbuz al Camerei

Conducerea Camerei Deputaţilor a aprobat, luni, deplasarea parlamentarilor din Grupul ecumenic de Rugăciune, în perioada 4-8 mai, în plerinaj la Muntele Athos, cheltuieliele legate de cazare, masă, carburant fiind asigurate de participanţi.

272 afișări
Imaginea articolului Parlamentarii din Grupul ecumenic de rugăciune merg la Muntele Athos cu un microbuz al Camerei

Parlamentarii din Grupul ecumenic de rugăciune merg la Muntele Athos cu un microbuz al Camerei (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Secretarul Camerei Deputaţilor Nicolae Mircovici a precizat, după şedinţa Biroului Permanent, că deputaţii şi senatorii care vor pleca la Muntele Athos îşi vor plăti cheltuielile, iar Camera va asigura transportul acestora cu un microbuz cu şofer.

Deplasarea se va efectua la solicitarea preşedintelui Grupului Ecumenic de Rugăciune, deputatul PSD Cristian Dumitrescu. care a trimis o scrisoare în acest sens Biroului Permanent.

Potrivit scrisorii, "este cunoscut faptul că deputaţii şi senatorii aparţinând Grupului Ecumenic de Rugăciune din Parlamentul României întreprind vizite periodice la lăcaşuri de cult şi participă la principalele manifestări religioase din ţara noastră şi străinătate".

"În perioada 04-08 mai 2011, Grupul Ecumenic de Rugăciune din Parlament, organizează un pelerinaj la Sfântul Munte Athos (Grecia). Vă adresăm rugămintea să sprijiniţi acţiunea noastră, asigurându-se un microbuz al Camerei Deputaţilor pentru deplasarea deputaţilor şi senatorilor participanţi la pelerinaj, membri ai Grupului Ecumenic de Rugăciune din Parlament, la Muntele Athos. Menţionăm că toate cheltuielile ocazionate de această deplasare (cazare, masă, carburant etc.) vor fi suportate de participanţi", se arată în scrisoare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici