Parlamentarii PDL de Constanţa vor "Program Rabla" pentru echipamentele portuare

Parlamentarii PDL de Constanţa propun extinderea "Programului Rabla" şi pentru echipamentele portuare, urmând să aibă o discuţie în acest sens cu operatorii din porturi privind utilitatea acestei iniţiative.

55 afișări
Imaginea articolului Parlamentarii PDL de Constanţa vor "Program Rabla" pentru echipamentele portuare

Parlamentarii PDL de Constanţa vor "Program Rabla" pentru echipamentele portuare (Imagine: Cristian Andreescu/Mediafax Foto)

"Ne-am gândit să ne consultăm cu operatorii portuari, să vedem dacă Programul Rabla extins la echipamentele portuare, la macarale, ar putea să-i ajute să traverseze mai uşor această perioadă de criză. Suntem dispuşi să promovăm un proiect de lege prin care să extindem Programul Rabla la echipamentele portuare", a declarat duminică, liderul PDL Constanţa, senatorul Mircea Banias, într-o conferinţă de presă.

"Programul Rabla" a început în 18 februarie, după ce Guvernul a relansat campania de casare a maşinilor vechi, ministrul Mediului, Laszlo Borbely, afirmând că acest program a fost modificat, astfel că un proprietar poate casa mai multe maşini.

Prima de casare rămâne la 3.800 de lei, iar Guvernul speră să scoată din uz între 50.000 şi 60.000 de rable.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici