Parlamentul din Coreea de Sud a interzis consumul de carne de câine

Parlamentul din Coreea de Sud a aprobat o lege prin care se interzice consumul de carne de câine.

2017 afișări
Imaginea articolului Parlamentul din Coreea de Sud a interzis consumul de carne de câine

Parlamentul din Coreea de Sud a interzis consumul de carne de câine

Potrivit actului normativ aprobat de parlamentarii din Coreea de Sud creşterea, sacrificarea şi vânzarea câinilor şi a cărnii de câine pentru consum uman vor fi complet interzise din 2027, potrivit Sky News.

Cei care nu respectă noile prevederi legale riscă pedepse de până la trei ani de închisoare sau o amendă de până la 30 de milioane KRW (18.000 de lire sterline). Înfiinţarea de noi ferme de câini, abatoare şi instalaţii de gătit şi procesare este interzisă de la intrarea în vigoare a legii.

Potrivit statisticilor, în fiecare an, în Coreea de Sud, aproximativ un milion de câini sunt crescuţi în ferme pentru a fi sacrificaţi. Ca urmare a campaniilor publice şi a controverselor create, în ultimii ani coreenii au început să renunţe la această tradiţie. Practic, în ultimii ani, cererea a scăzut până la un nivel minim şi numeroase afaceri au fost închise.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
parlament,
lege,
câini

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici