Pasajului Unirii intră în lucrări de modernizare. Primăria Capitalei a aprobat investiţia

Primăria Capitalei va investi peste 97 de milioane de lei pentru refacerea Pasajului Unirii, potrivit unui proiect votat, luni, în şedinţa Consiliului General al Municipiului Bucureşti.

1027 afișări
Imaginea articolului Pasajului Unirii intră în lucrări de modernizare. Primăria Capitalei a aprobat investiţia

Pasajului Unirii intră în lucrări de modernizare. Primăria Capitalei a aprobat investiţia

„Prin realizarea obiectivului de investiţii se va asigura o circulaţie rutieră în condiţii de siguranţă şi confort în Pasajul Unirii. Lucrările de intervenţie sunt necesare pentru remedierea deficienţelor constructive constatate şi a degradărilor apărute din infiltraţiile de apă freatică, îmbătrânirii hidroizolaţiei, de asemenea infiltrării prin rosturile degradate şi prin fisurile apărute”, se arată în proiectul votat, luni, în şedinşţa CGMB

Potrivit proiectului, investiţia este de peste 97 de milioane de lei.

Tot în şedinţa de luni, consilierii generali au aprobat indicatorii economici pentru construirea unui pasaj peste calea ferată de pe Şoseaua Andronache. Valoarea investiţiei este 200 de milioane de lei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici