Patronul unei agenţii de turism îl acuză pe fostul deputat Cristian Rizea că nu şi-a plătit biletele

Alin Burcea, patronul agenţiei te turism Paralela 45 şi preşedintele Asociaţiei Naţionale a Agenţiilor de Turism, a postat miercuri pe Facebook mesajul „Dacă îl vedeţi pe Cristian Rizea, spuneţi-i că are de plătit bilete la Paralela 45!”.

850 afișări
Imaginea articolului Patronul unei agenţii de turism îl acuză pe fostul deputat Cristian Rizea că nu şi-a plătit biletele

Cristian Rizea, fost candidat la alegerile parlamentare, acuzat de patronul Paralela 45 că ar avea datorii neonortate (Imagine: Andreea Alexandru/ Mediafax Foto)

Mesajul vine după că ce administratorul unui hotel din Vaslui a afirmat că doi foşti candidaţi PRU la alegerile parlamentare, George Ţârdea şi Cristian Rizea, şi-au făcut sediul de campanie în timpul premergător alegerilor parlamentare la el la hotel şi că au plecat fără să plătească. Cei doi ar fi trebuit să achite 10.000 de euro, bani care nici până acum nu au intrat în conturile hotelului, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit administratorului de la Vaslui, George Ţârdea s-a cazat pe 31 octombrie la hotelul din centrul oraşului Vaslui, iar după o zi a venit şi colegul său, Cristian Rizea. Cei doi au anunţat că vor sta acolo cel puţin o lună şi au solicitat şi trei mese pe zi, spunând că vor plăti la finalul cazării.

Angajaţii hotelului în care au fost cazaţi cei doi spun că aceştia alegeau preparate sofisticate şi în cantităţi mari. Dar imediat după alegeri, cei doi au plecat din hotel fără să predea cheile şi fără să achite nota.

„Au invocat pretextul că banii lor de campanie sunt blocaţi în fondul partidului şi li se deblochează abia la finalul campaniei, după alegeri. Am avut încredere în promisiunea lor. Decazarea nu a avut loc pratic, ei au plecat fiecare separat, nu au lăsat cheile. Pur şi simplu nici n-am ştiut că pleacă, deci ei şi-au cărat bagajele încet, încet în maşini”, a declarat Răzvan Condurache, administratorul hotelului.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici