O avarie majoră RADET a lăsat mai multe blocuri din Capitală fără apă caldă

RADET a oprit furnizarea energiei termice pentru apă caldă în 155 de blocuri din Capitală din cauză unei avarii apărute la reţeaua de termoficare, cele mai afectate imobile fiind cele din sectoarele 1,5 şi 6. Reprezentanţii companiei spun că situaţia va fi remediată până la ora 14:00.

3323 afișări
Imaginea articolului O avarie majoră RADET a lăsat mai multe blocuri din Capitală fără apă caldă

O avarie RADET a lăsat peste 150 de blocuri din Capitală fără apă caldă (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

"RADET Bucureşti anunţă că a întrerupt furnizarea energiei termice pentru apă caldă din cauza unei avarii apărute la reţeaua de termoficare. Avaria a intervenit în jurul orei 04:00 dimineaţa şi a afectat puncte termice de pe aria sectoarelor 1, 6 şi parţial 5. Echipele RADET sunt mobilizate pentru remedierea avariei, astfel încât reluarea alimentării cu energie termică pentru apă caldă să se poată face treptat, în cel mai scurt timp posibil. Asigurăm consumatorii că depunem toate eforturile pentru remedierea acestei situaţii", se arată într-un comunicat de presă al RADET, postat pe site-ul instituţiei.

Potrivit datelor RADET, zona Floreasca, din sectorul 1, este cel mai afectat perimetru, 58 de blocuri fiind lăsate fără apă calde din cauza acestei avarii.

În sectorul 3, 38 de blocuri şi imobile sunt afectate de aceeaşi avarie, fiind vorba despre locuinţele de pe străzile Baba Novac, Câmpia Libertăţii, Gruiu, Intrarea Tropicelor, Aleea Textiliştilor, Lucreţiu Pătrăşcanu, Muncii, Bulevardul 1 Decembrie 1918, Bulevardul Basarabia, Jean Steriadi, Lipăneşti, Ozana, Serg. Pene Dumitru şi Ceairului.

Cinci imobile din sectorul 4 au întreruptă alimentarea cu apă caldă pe străzile Anghel Moldoveanu, Orăştiei şi Tudor Gociu. În sectorul 5, 19 clădiri sunt afectate de această avarie pe străzile Bârcă, Bârnova, Dumbrava Nouă, Mărgeanului şi Năsăud.

O altă avarie RADET a dus la inundarea tunelelor de metrou din staţiile Piaţa Victoriei şi Gara de Nord, astfel circulându-se cu dificultate doar pe un singur fir pe tronsonul Gara de Nord- Ştefan cel Mare.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici