Video 34 de cetăţeni din Siria şi Pakistan, opriţi la frontiera cu Serbia

Poliţiştii de frontieră de la Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Timişoara au prins, în ultimele 24 de ore, 34 de cetăţeni din Siria şi Pakistan care încercau să intre ilegal în România pentru a ajunge în ţări din vestul Europei.

99 afișări

Potrivit Poliţiei de Frontieră, în ultimele 24 de ore, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectoarelor Oraviţa, Moraviţa şi Lunga, în cooperare cu lucrătorii din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi au depistat, pe direcţia localităţilor de frontieră Grădinari, Vărădia şi Broşteni 3 grupuri de persoane, adulţi şi minori, care se deplasau dinspre frontiera cu Serbia, spre interiorul ţării.

Cele trei grupuri erau formate din 23 de cetăţeni pakistanezi şi sirieni, între care 20 de adulţi cu vârste cuprinse între 18 şi 31 de ani şi 3 minori, cu vârste între 2 şi 17 ani.

Migranţii au declarat că au încercat să treacă ilegal frontiera din Serbia în România pentru a ajunge în ţări din vestul Europei.

Şi poliţiştii de frontieră din cadrul Sectoarelor Poliţiei de Frontieră Moraviţa şi Lunga, judeţul Timiş, au depistat, în apropierea localităţilor de frontieră Moraviţa şi Gottlob, două grupuri de cetăţeni străini, respectiv 11 bărbaţi, toţi din Pakistan, cu vârste cuprinse între 18 şi 30 de ani. Aceştia au declarat că intenţionau să ajungă într-un stat din vestul Europei.

Toate cele 34 de persoane sunt cercetate pentru trecere frauduloasă a frontierei de stat.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici