Patru algerieni şi un marocan au fost prinşi în timp ce traversau ilegal frontiera România-Serbia - FOTO

Patru cetăţeni din Algeria şi unul din Maroc au fost prinşi de poliţiştii de frontieră în timp ce încercau să treacă ilegal graniţa în România din Serbia, declarându-le autorităţilor că voiau să ajungă în state din vestul Europei, la rude, anunţă Poliţia de Frontieră.

436 afișări
Imaginea articolului Patru algerieni şi un marocan au fost prinşi în timp ce traversau ilegal frontiera România-Serbia - FOTO

Patru algerieni şi un marocan au fost prinşi în timp ce traversau ilegal frontiera România-Serbia

"În data de 15.08.2016, în jurul orei 23.00, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Sânnicolau Mare, în cooperare cu lucrători din cadrul Poliţiei Dudeştii Vechi, acţionând în urma unei informaţii, au declanşat o acţiune pe linia migraţiei ilegale în zona de competenţă. Astfel, au fost observate cinci persoane de sex masculin care se deplasau pe jos, pe câmp, dinspre frontiera cu Serbia, spre interiorul ţării. Imediat, poliţiştii de frontieră au procedat la reţinerea persoanelor şi conducerea lor la sediul poliţiei de frontieră pentru cercetări", potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX de Inspectoratul General al Poliţiei de Frontieră (IGPF).

Cei cinci, cu vârste cuprinse între 20 şi 25 de ani, nu aveau documente de identitate asupra lor. Tinerii le-au spus poliţiştilor că au încercat să intre ilegal în România, întrucât intenţionau să ajungă în state din vestul Europei, la rude.

Poliţiştii de frontieră îi cercetează acum pentru trecere frauduloasă a frontierei de stat.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici