Patru bucureşteni reţinuţi pentru trafic internaţional de droguri de mare risc

Patru bucureşteni au fost reţinuţi de procurorii DIICOT pentru trafic internaţional de droguri de mare risc, după ce au adus din Olanda aproximativ 2.000 de comprimate de ecstasy şi intenţionau să le vândă în cluburi din Capitală, drogurile fiind expediate printr-o firmă de curierat.

360 afișări
Imaginea articolului Patru bucureşteni reţinuţi pentru trafic internaţional de droguri de mare risc

Patru bucureşteni reţinuţi pentru trafic internaţional de droguri de mare risc

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DICOT) - Serviciul Teritorial Bucureşti au dispus reţinerea pentru 24 de ore a lui Aurel Ionuţ Părpălea (29 de ani), Constantin Ştefan Budulan (26 de ani), Adrian Gabriel Iancu (26 de ani) şi Ionuţ Alin Constantin (25 de ani), din Bucuresti, pentru trafic internaţional de droguri de mare risc.

"Inculpaţii au organizat procurarea cantităţii de aproximativ 2.000 comprimate ecstasy din Amsterdam - Olanda şi expedierea drogurilor în România prin intermediu unei firme de curierat. Drogurile erau destinate comercializării către consumatorii din cluburi de pe raza municipiului Bucureşti", se arată într-un comunicat de presă de marţi al DIICOT.

Valoarea drogurilor de mare risc este de 20.000 de euro, a precizat sursa citată.

Pocurorii DIICOT au solicitat instanţei arestarea preventivă a celor patru pentru 29 de zile.

Cercetările în această cauză au fost făcute de procurorii DIICOT împreună cu ofiţerii de poliţie judiciară din cadrul BCCO Bucureşti. Suportul tehnic şi informativ a fost asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici