Patru persoane, între care doi copii, răniţi într-un accident petrecut pe A1. Unul dintre copii este în comă

Patru persoane - mamă, tată şi copiii acestora, în vârstă de cinci şi nouă ani, - au fost rănite, duminică, în urma unui accident petrecut pe Autostrada Bucureşti-Piteşti, la kilometrul 80, după ce bărbatul a pierdut controlul volanului, iar maşina a lovit un cap de pod şi a ajuns într-un şanţ.

247 afișări
Imaginea articolului Patru persoane, între care doi copii, răniţi într-un accident petrecut pe A1. Unul dintre copii este în comă

Patru persoane, între care doi copii, răniţi într-un accident petrecut pe A1 (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit medicului Teodor Lungu de la Serviciul de Ambulanţă Argeş, copilul de nouă ani este în comă profundă după ce a suferit multiple traumatisme la cap, fiind transportat cu un elicopter SMURD la Spitalul "Bagdasar Arseni" din Capitală.

Medicul a spus că băiatul şi fratele său de cinci ani, care se aflau pe bancheta din spate a maşinii în momentul producerii accidentului, ar fi suferit leziuni mai mici dacă purtau centuri de siguranţă.

"S-au acordat îngrijiri medicale la faţa locului tuturor celor patru victime - şoferul, soţia sa şi cei doi copii. Băiatul de cinci ani a fost trimis cu o ambulanţă la Spitalul de Pediatrie din Piteşti, iar adulţii au fost transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Piteşti, starea lor fiind stabilă. Copilul de nouă ani, însă, este în comă profundă, după de a suferit multiple traumatisme la cap", a declarat dr. Teodor Lungu de la Serviciul de Ambulanţă Argeş.

Pe de altă parte, poliţiştii au încheiat cercetările la locul accidentului, kilometrul 80 al sensului Piteşti-Bucureşti al A 1, primele concluzii fiind că şoferul a adormit la volan, iar maşina a intrat într-un şanţ, oprindu-se, după aproximativ 50 de metri, într-un cap de pod.

Primele date furnizate de şeful Poliţiei A 1, comisar-şef Emilian Buican, arătau că şoferul ar fi vrut să intre la o benzinărie şi că maşina a lovit un cap de pod şi apoi a ajuns în şanţ.

În autoturismul implicat în accident se afla o familie din Măneşti (Prahova) care se întorcea de la munte, împreună cu naşii, aceştia mergând cu o altă maşină, în faţa lor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici