Video Patru persoane rănite, după ce un microbuz s-a răsturnat în judeţul Sibiu

Patru persoane au fost rănite, sâmbătă, după ce un microbuz s-a răsturnat pe Drumul Naţional 14, în zona localităţii Târnava, din judeţul Sibiu. Traficul în zonă se desfăşoară cu dificultate, transmite corespondentul MEDIAFAX.

318 afișări

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Sibiu, Elena Welter, în microbuzul care s-a răsturnat, cel mai probabil din cauza vitezei neadaptate, se aflau opt persoane, patru fiind rănite.

„Accidentul s-a produs pe DN 14, la ieşirea din Târnava spre Copşa Mică, posibil pe fondul vitezei neadaptate în curbă la stânga. Şoferul de 31 de ani, din Covasna, conducea un microbuz de 8+1 locuri spre Sibiu şi a pierdut controlul direcţiei, răsturnându-se pe sensul opus. În microbuz se aflau 8 pasageri plus şoferul”, a spus Welter.

Cristina Criveanu, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu, a spus că patru pasageri au fost transportaţi la Spitalul di Mediaş, în stare stabilă, cu traumatisme.

Traficul pe DN 14, în zona producerii accidentului se desfăşoară alternativ, pe un sens, până la efectuarea cercetărilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici