După faptă şi răsplată: Tânărul bănuit că a tăiat roţile maşinii unui poliţist a fost reţinut

Un tânăr de 22 de ani a fost reţinut, miercuri, pentru 24 de ore, fiind bănuit că ar fi tăiat roţile maşinii personale a agentului din Prahova, care a filmat consilierul unui deputat PSD când înjură poliţiştii.

31124 afișări
Imaginea articolului După faptă şi răsplată: Tânărul bănuit că a tăiat roţile maşinii unui poliţist a fost reţinut

Agentul care a filmat consilierul unui deputat PSD când înjură poliţiştii s-a ales cu roţile tăiate

UPDATE ORA 20:05 Surse din cadrul IPJ Prahova susţin că tânărul de 22 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind bănuit că a tăiat, în noaptea de marţi spre miercuri, cu un cuţit două roţi ale maşinii parcate în faţa casei agentului din localitatea Păuleşti.

Cercetările în acest caz sunt efectuate de poliţişti din cadrul Poliţiei Ploieşti, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploieşti.

ORA 11:00 Agentul care a filmat fostul consilier al unui deputat PSD din Prahova în timp ce înjura poliţiştii care îl verificau după ce a oprit neregulamentar s-a ales cu roţile de la maşină tăiate. Poliţia confirmă incidentul şi face cercetări.

Surse judiciare au declarat pentru MEDIAFAX că poliţistul din Păuleşti a primit mai multe ameninţări, iar în noaptea de marţi spre miercuri un bărbat a tăiat cu un cuţit două roţi ale maşinii parcate în faţa casei agentului.

Poliţistul se afla în concediu. A observat maşina din care a coborât bărbatul şi a reuşit să reţină şi o parte din numărul de înmatriculare.

Potrivit Poliţiei Prahova, în noaptea de marţi spre miercuri, IJP Prahova a fost sesizat de către poliţistul din Păuleşti că, în timp ce se afla în concediu de odihnă, o persoană i-a înţepat anvelopele maşinii personale.

„În baza sesizării, la faţa locului s-a deplasat un echipaj de poliţie, ocazie cu care s-a constatat faptul că două anvelope ale autovehiculului parcat în faţa imobilului de domiciliu al acestuia, prezentau urme de înţepare cauzate de un obiect înţepător-tăietor. În cauză, s-au constituit echipe de căutare a persoanei reclamate de către partea vătămată, precum şi a autovehiculului acestuia, atât pe raza localităţii Păuleşti şi în zona adiacentă, precum şi pe raza municipiului Ploieşti, urmând a se stabili întreaga activitate infracţională a acestuia”, arată Poliţia.

În acest caz a fost întocmit dosar penal pentru ultraj, cercetările fiind coordonate de către un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploieşti.

La începutul lunii septembrie, consilierul de atunci al unui deputat PSD din Prahova a fost filmat în timp ce înjură poliţiştii care îl verificau, după ce a oprit neregulamentar. Apoi, consilierul a plecat, dar a mers la Poliţie „unde a continuat să aibă un comportament neadecvat”. Poliţiştii au constatat că băuse.

Poliţiştii l-au amendat cu 2.875 de lei, pentru pentru oprire neregulamentară, conducere sub influenţa alcoolului, dar şi pentru adresare de injurii şi nerespectarea dispoziţiilor poliţiştilor. În plus, i-a fost reţinut permisul de conducere celui în cauză.

Deputatul PSD din Prahova, Laura Moagher, confirma atunci că Lucian Rădulescu era consilierul său şi a precizat că a întrerupt colaborarea cu acesta.

Taguri:
poliţist,
roţi,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici