Percheziţii în trei judeţe la persoane suspecte că au furat bunuri de 750.000 euro din Italia

Şaptesprezece percheziţii domiciliare au loc, joi, pe raza judeţelor Vâlcea, Argeş şi Timiş, la persoane suspecte că au furat, în perioada octombrie 2015 – februarie 2016, bunuri de 750.000 euro din două depozite ale unor firme din Italia, transmite corespondentul MEDIAFAX.

488 afișări
Imaginea articolului Percheziţii în trei judeţe la persoane suspecte că au furat bunuri de 750.000 euro din Italia

Percheziţii în trei judeţe la persoane suspecte că au furat bunuri de 750.000 euro din Italia (Imagine: Mediafax Arhiva Foto)

Potrivit DIICOT, procurorii fac 17 percheziţii domiciliare pe raza judeţelor Vâlcea, Argeş şi Timiş, pentru destructurarea unui grup infracţional organizat specializat în furt calificat.

Românii care fac parte din grup sunt suspectaţi că, în perioada octombrie 2015 – februarie 2016, au furat din două depozite aparţinând unor societăţi comerciale din localităţile Rolo şi Sona (Italia) mai multe bunuri în valoare de aproximativ 750.000 de euro.

Acţiunea este efectuată împreună cu Direcţia Generală Anticorupţie şi Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bihor şi cu sprijinul Brigăzii Speciale de Intervenţie a Jandarmeriei.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici