Şeful postului de Poliţie din Vişeu de Jos, înjunghiat mortal la locul de muncă

Parchetul de pe lângă Tribunalul Maramureş a început o anchetă în cazul şefului postului de Poliţie din comuna Vişeu de Jos, judeţul Maramureş, înjunghiat mortal la locul de muncă, iar criminalul este căutat în întreg judeţul, transmite corespondentul MEDIAFAX.

4969 afișări
Imaginea articolului Şeful postului de Poliţie din Vişeu de Jos, înjunghiat mortal la locul de muncă

Şeful postului de Poliţie din Vişeu de Jos, înjunghiat mortal la locul de muncă

Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş, Adela Dorina Mociran, a declarat, joi, corespondentului MEDIAFAX, că urmează să se facă autopsia cadavrului pentru a se stabili exact cauzele morţii.

"Echipa de cercetare condusă de un procuror se află la faţa locului, la Vişeu de Jos, şi urmează să se facă autopsia, după ce cadavrul şefului de post va fi dus la IML. Trebuie să se stabilească exact cauzele morţii, iar apoi ne vom putea pronunţa”, a spus Mociran.

Surse judiciare au declarat, joi, corespondentului MEDIAFAX, că poliţistul a fost găsit mort miercuri seară, în sediul postului de poliţie din Vişeu de Jos, fiind începută căutarea criminalului în întreg judeţul Maramureş.

"Este anchetă în desfăşurare pentru săvârşirea infracţiunii de omor. Din primele cercetări, poliţistul ar fi fost înjunghiat”, au spus sursele citate.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici