Percheziţii la APIA Tulcea şi la primării din Tulcea, Constanţa şi Galaţi, într-un dosar de corupţie

Procurorii DNA fac, joi, percheziţii la Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură Tulcea şi la primării din judeţele Tulcea, Constanţa şi Galaţi, într-un dosar în care se fac cercetări pentru infracţiuni de corupţie.

1906 afișări
Imaginea articolului Percheziţii la APIA Tulcea şi la primării din Tulcea, Constanţa şi Galaţi, într-un dosar de corupţie

Percheziţii la APIA Tulcea şi la primării din Tulcea, Constanţa şi Galaţi, într-un dosar de corupţie (Imagine: Liviu Maftei/Arhiva Mediafax Foto)

Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) arată, într-un comunicat de presă, că se fac cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârşirea unor infracţiuni de corupţie.

Procurorii fac 17 percheziţii în judeţele Tulcea, Constanţa şi Galaţi, dintre care 12 sunt sediile unor instituţii publice, restul fiind sediile unor societăţi comerciale şi domiciliile unor persoane, a precizat DNA.

Surse judiciare au declarat, pentru MEDIAFAX, că printre sediile instituţiilor publice percheziţionate sunt APIA Tulcea şi primării din cele trei judeţe.

Potrivit surselor citate, anchetatorii suspectează că au fost acordate fraudulos subvenţii pentru agricultură.

Procurorii sunt sprijiniţi în această cauză de Serviciul Român de Informaţii şi Brigada Specială de Intervenţie a Jandarmeriei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici