Percheziţii la membrii unei grupări care ar fi importat şi vândut ilegal tutun

Poliţiştii au făcut cinci percheziţii domiciliare în judeţul Călăraşi la membrii unei grupări bănuite că ar fi importat şi vândut ilegal mari cantităţi de tutun.

272 afișări
Imaginea articolului Percheziţii la membrii unei grupări care ar fi importat şi vândut ilegal tutun

Percheziţii la membrii unei grupări care ar fi importat şi vândut ilegal tutun

Poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul IPJ Călăraşi au făcut cinci percheziţii domiciliare la locuinţele unor persoane bănuite că ar fi importat şi comercializat, în mod ilegal, tutun.

Poliţiştii s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, în localitatea Fundeni, judeţul Călăraşi, ar acţiona o grupare infracţională, specializată în achiziţia de importante cantităţi de tutun, vrac, neprelucrat, introduse pe teritoriul naţional din Bulgaria, care ar fi apoi mărunţite cu dispozitive speciale şi vândute către diverşi beneficiari din România.

În urma percheziţiilor au fost descoperite 627 de kg de tutun frunză, 670 de kg de tutun mărunţit, în valoare totală de 405.189 de lei, o instalaţie artizanală neautorizată de prelucrare a tutunului, un laptop, 6 telefoane mobile şi 13 caiete folosite de persoanele bănuite la consemnarea datelor privind comenzile de tutun.

Poliţiştii continuă cercetările pentru probarea întregii activităţi infracţionale şi tragerea la răspundere a tuturor persoanelor implicate.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici