Permisul suspendat până în 2024 şi o amendă uriaşă. Un tânăr a primit cele mai mari sancţiuni date vreodată unui şofer din România

  • Un tânăr de 20 de ani din oraşul Siret, judeţul Suceava, a primit cea mai mare amendă din România.
  • Poliţiştii din Suceava au identificat 16 nereguli la regimul rutier.
  • Şoferul a rămas fără permisul de conducere până în anul 2024.
25471 afișări
Imaginea articolului Permisul suspendat până în 2024 şi o amendă uriaşă. Un tânăr a primit cele mai mari sancţiuni date vreodată unui şofer din România
Permisul suspendat până în 2024 şi o amendă de 20.880 lei sunt cele mai mari sancţiuni date vreodată unui şofer, primite de un tânăr de 20 de ani din oraşul Siret, judeţul Suceava, anunţă Ministerul Afacerilor Interne. 
 
Poliţiştii din Suceava au identificat 16 nereguli la regimul rutier în timp ce îl urmăreau pe tânărul în vârstă de 20 de ani pentru că nu a oprit la semnalele lor.

 

Permisul suspendat până în 2024... Amendă de 20.880 lei... Acestea sunt cele mai mari sancţiuni date vreodată unui...

Publicată de Ministerul Afacerilor Interne, Romania pe Sâmbătă, 17 octombrie 2020

Printre abateri se numără viteză excesivă, cu mult peste 100 de km/h în localitate, neoprire la semnal sau deplasare pe contrasens, înregistrate la ore diferite şi la indicatori şi kilometri diferiţi, astfel că au fost cumulate.

O singură înregistrare a radarului privind viteza excesivă înseamnă 90 de zile de suspendare a permisului. 

Într-un final poliţiştii au reuşit să-l blocheze pe tânăr.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici