Peste 10.000 de gălăţeni fără apă marţi, din cauza unor lucrări

Un cartier întreg şi zeci de imobile din centrul oraşului Galaţi rămân marţi fără apă rece din cauza unei lucrări care presupune înlocuirea unei conducte. Peste 10.000 de gălăţeni sunt afectaţi de operaţiunea care se desfăşoară în zona în care, în urmă cu trei luni, s-a produs o mare tasare de teren.

76 afișări
Imaginea articolului Peste 10.000 de gălăţeni fără apă marţi, din cauza unor lucrări

Peste 10.000 de gălăţeni fără apă marţi, din cauza unor lucrări

Lucrarea care lasă peste 10.000 de gălăţeni fără apă rece timp de 10 ore se desfăşoară în cartierul afectat de tasarea de teren în urma căreia pe pereţii unui bloc cu patru etaje au apărut crăpături foarte mari.

În luna septembrie, autorităţile au decis să golească vechea conductă de apă din cauza căreia au apărut infiltraţiile ce au contribuit la producerea tasării. Marţi, specialiştii înlocuiesc conducta provizorie, montată în toamnă, cu un tronson nou.

Pentru gălăţenii din zonele afectate, societatea Apă Canal pune la dispoziţie o cisternă cu apă, cererile putând fi făcute la dispeceratul companiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici