Peste 170 de persoane urmărite şi 94 dispărute au fost găsite în ultima săptămână

Peste 170 de persoane urmărite pentru a fi arestate sau pentru a executa pedepsele cu închisoarea primite în instanţă şi 94 date dispărute, dintre care 50 de minori, au fost găsite în ultima săptămână, informează, sâmbătă, Poliţia Română.

163 afișări
Imaginea articolului Peste 170 de persoane urmărite şi 94 dispărute au fost găsite în ultima săptămână

Peste 170 de persoane urmărite şi 94 dispărute au fost găsite în ultima săptămână

Poliţiştii de la investigaţii criminale au prins, în perioada 29 martie - 4 aprilie, 174 de persoane urmărite la nivel naţional, dintre care una evadată şi 61 căutate pentru executarea pedepselor cu închisoarea dispuse de instanţe. Alte 18 persoane erau căutate pentru a fi arestate, dintre care 12 aveau emise pe numele lor mandate europene de arestare, se arată într-un comunicat de presă al Poliţiei Române.

De asemenea, poliţiştii au găsit 94 de persoane semnalate ca fiind dispărute, dintre care 50 de minori. Copiii nu au fost victime ale vreunei infracţiuni, aceştia fiind încredinţaţi familiilor sau internaţi în centre pentru minori.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici