Peste 4.000 de turişti au participat la Serbările Zăpezii de la Arieşeni

Peste 4.000 de turişti au participat, de vineri până duminică, la Serbările Zăpezii de la Arieşeni, manifestare care a inclus concerte în aer liber, focuri de artificii, dar şi competiţii precum coborârea pe pârtie cu obiecte neomologate, hochei pe zăpadă sau aruncarea cu bulgări.

277 afișări
Imaginea articolului Peste 4.000 de turişti au participat la Serbările Zăpezii de la Arieşeni

Peste 4.000 de turişti au participat la Serbările Zăpezii de la Arieşeni

Purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Alba, Cosmin Jurcoveţ, a declarat, duminică, pentru corespondentul MEDIAFAX că peste 4.000 de turişti au participat, de vineri până duminică, la Serbările Zăpezii de la Arieşeni, fără a avea loc incidente, cu excepţia unui accident pe pârtie, în urma căruia un tânăr a fost rănit uşor şi a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Serbările Zăpezii de la Arieşeni au debutat, vineri seară, cu concerte în aer liber, urmate, sâmbătă, de competiţii inedite precum coborârea pe pârtie cu obiecte neomologate, hochei pe zăpadă sau aruncarea cu bulgări la ţintă. Seara s-a încheiat cu alte concerte în aer liber, focuri de tabără şi focuri de artificii, dar şi un moment impresionant realizat de salvamontiştii din Alba, care au coborât pe pârtie cu torţe în mână, formând un "şarpe de lumină".

Şi duminică au avut loc concerte în aer liber, de muzică populară, şi întreceri precum coborârea în tandem pe schiuri.

Serbările Zăpezii sunt organizate anual la Arieşeni, de administraţia locală.

La Arieşeni a nins la sfârşitul acestei săptămâni, stratul de zăpadă măsurând în prezent circa 50 de centimetri şi fiind potrivit pentru practicarea sporturilor de iarnă. Temperatura medie în zonă a oscilat între minus 2 grade Celsius şi 2 grade Celsius.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici