Peste 40 de persoane, evacuate în urma unui incendiu la Centrul de Noapte al Primăriei Iaşi

Peste 40 de persoane au fost evacuate, vineri după-amiază, după ce Centrul de noapte pentru persoanele fără adăpost administrat de Primăria Iaşi a fost cuprins de flăcări. Imobilul se află lângă o benzinărie, dar incendiul a fost lichidat fără probleme.

240 afișări
Imaginea articolului Peste 40 de persoane, evacuate în urma unui incendiu la Centrul de Noapte al Primăriei Iaşi

Peste 40 de persoane, evacuate în urma unui incendiu la Centrul de Noapte al Primăriei Iaşi

Clădirea Centrului de noapte pentru persoanele fără adăpost din Iaşi a fost cuprinsă de flăcări vineri după-amiază, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Imediat, 43 de persoane au fost evacuate, iar pompierii ieşeni au lichidat incendiul în câteva zeci de minute.

”Este vorba despre un incendiu care s-a declanşat la un etaj şi la mansarda clădirii de pe strada C.A. Rosetti, din Iaşi. La faţa locului au intervenit trei autospeciale, un echipaj medical şi 18 subofiţeri din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Iaşi. Momentan nu se cunosc cauzele izbucnirii incendiului”, a declarat Silvia Bolohan, purtătorul de cuvânt al ISU Iaşi.

Centrul de noapte pentru persoanele fără adăpost administrat de Primăria Iaşi se află lângă o benzinărie.

Nimeni nu a fost rănit, iar persoanele evacuate au fost transportate la alte adăposturi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici