Peste 400 de salariaţi ai Complexului Turceni ar putea ieşi la pensie

Peste 400 de salariaţi ai Complexului Energetic Turceni, reprezentând aproape 11% din personalul companiei, ar putea ieşi la pensie, iar producătorul de energie deţinut de stat a angajat Casa Judeţeană de Pensii Gorj pentru a analiza dacă angajaţii îndeplinesc condiţiile necesare.

65 afișări
Imaginea articolului Peste 400 de salariaţi ai Complexului Turceni ar putea ieşi la pensie

Peste 400 de salariaţi ai Complexului Turceni ar putea ieşi la pensie

Contractul atribuit Casei Judeţene de Pensii Gorj se referă la analiza îndeplinirii condiţiilor de pensionare pentru 421 de salariaţi, respectiv 10,7% din totalul de 3.916 de salariaţi ai complexului energetic, potrivit unui anunţ al companiei.

Casa de Pensii Gorj a fost singurul ofertant, iar contractul, cu o valoare de 63.150 de lei, fără TVA, a fost atribuit la 27 noiembrie, prin negociere.

Complexul Energetic Turceni a înregistrat în primul semestru un profit net de 90 de milioane de lei (24,6 milioane euro), dublu faţă de câştigul de 45 de milioane de lei din perioada similară a anului trecut.

Guvernul intenţionează să includă compania, alături de Electrica, Hidroelectrica şi alt complex energetic din Oltenia, Rovinari, într-un companie energetică naţională, care să se dezvolte pe pieţele din regiune.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici