Peste 5,7 milioane de ucraineni au intrat în România

Peste 5,7 milioane de cetăţeni ucraineni au intrat în România de la începutul războiului declanşat de Rusia. În ultimele 24 de ore au intrat în ţara noastră peste 15.000 de ucraineni, anunţă Poliţia de Frontieră.

497 afișări
Imaginea articolului Peste 5,7 milioane de ucraineni au intrat în România

Peste 5,7 milioane de ucraineni au intrat în România

Prin punctele de fro­ntieră de la nivelul întregii ţări au efectuat, marţi, formalităţile de control aproximativ 332.000 de persoane, cetăţeni români şi străini, şi peste 86.200 de mijloace de transport. potrivit unui comunicat de presă.

„Pe sensul de intrare în România au fost 141.213 de persoane, dintre care 15.584 de cetăţeni ucraineni. Astfel, începând cu data de 10.02.2022 (perioadă pre-conflict), până la data de 22.08.2023, ora 24.00, la nivel naţional, au intrat în România 5.712.439 cetăţeni ucraineni”, transmite Poliţia de Frontieră.

În ultimele 24 de ore, în zonele de competenţă - punctele de trecere şi „frontiera verde” - poliţiştii de frontieră au constatat 93 de fapte ilegale (47 infracţiuni şi 46 contravenţii) săvârşite atât de cetăţeni români, cât şi străini. Valoarea amenzilor contravenţionale aplicate se ridică la aproximativ 131.500 lei. Bunuri ridicate în vederea confiscării, în valoare de aproximativ 662.800 lei. Poliţiştii de frontieră au refuzat intrarea în ţară a 17 cetăţeni străini, care nu îndeplineau condiţiile prevăzute de lege şi de asemenea, ieşirea a 30 cetăţeni români din diferite motive legale.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici