Peste 50 de tiruri şi camioane oprite pe A1, aduse în Capitală în coloane, însoţite de poliţişti

Peste 50 de tiruri şi camioane oprite la intrarea pe A1, la Piteşti, au fost aduse la Bucureşti de către echipaje ale Poliţiei, însoţite de drumari, în două coloane, transmite corespondentul MEDIAFAX.

821 afișări
Imaginea articolului Peste 50 de tiruri şi camioane oprite pe A1, aduse în Capitală  în coloane, însoţite de poliţişti

Peste 50 de tiruri şi camioane oprite pe A1, aduse în Capitală în coloane, însoţite de poliţişti (Imagine: Cristi Tudor/Mediafax Foto)

Potrivit şefului Poliţiei A1, comisar-şef Emilian Buican, autostrada Bucureşti - Piteşti a fost închisă, iar autovehiculele de tonaj greu au acces doar în coloană, însoţite de echipaje de poliţie şi de drumari.

"S-a plecat în coloane de la Piteşti, iar deplasarea s-a desfăşurat fără probleme şi fără incidente. În acest moment tirurile şi camioanele sunt în apropiere de Capitală şi vor fi însoţite până la punctul de la care traficul se desfăşoară fără restricţii", a declarat Emilian Buican.

Circulaţia este închisă pe autostrăzile A1 şi A2, pe 23 de drumuri naţionale şi 56 de drumuri judeţene, iar pe unele tronsoane de drum a fost restricţionat traficul pentru maşinile de peste 3,5 tone, potrivit situaţiei anunţate, vineri seară, de Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici