Petardele au făcut victime la Sibiu. Doi copii de şase ani au ajuns la spital

Doi copii de şase ani din localitatea sibiană Vurpar au ajuns la spital după ce s-au jucat cu petardele.

365 afișări
Imaginea articolului Petardele au făcut victime la Sibiu. Doi copii de şase ani au ajuns la spital

Petardele au făcut victime la Sibiu. Doi copii de şase ani au ajuns la spital

Serviciul de Ambulanţă Sibiu a trimis la faţa locului un echipaj. Acesta a constatat că ambii copii s-au rănit la mână după ce s-au jucat cu petarde.

Primul copil are un traumatism sever fiind afectate trei degete, iar al doilea are o leziune mai uşoară la mână.

După acordarea primului ajutor, maşina SAJ a plecat spre spital, iar pe drum a solicitat sprijinul unui echipaj cu medic. Ambele echipaje au transportat victimele la CPU Luther.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
copii,
petarde,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici