Piteşti: Bărbat de 65 de ani, mort într-un incendiu izbucnit în apartamentul său

Un bărbat în vârstă de 65 de ani din Piteşti a murit, luni dimineaţă, în urma unui incendiu izbucnit în apartamentul său situat într-un bloc din oraş, transmite corespondentul MEDIAFAX.

177 afișări
Imaginea articolului Piteşti: Bărbat de 65 de ani, mort într-un incendiu izbucnit în apartamentul său

Piteşti: Bărbat de 65 de ani, mort într-un incendiu izbucnit în apartamentul său (Imagine: Andrei Dumitrescu/ Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeş, incendiul s-a produs într-un apartament dintr-un bloc din cartierul Trivale din municipiul Piteşti.

Focul a izbucnit în dormitorul locuinţei, însă a ars mocnit, fără flacără violentă, iar vecinii au sesizat, luni dimineaţă, că din apartament iese fum.

Pompierii care au intervenit pentru stingerea incendiului au găsit, în dormitorul apartamentului, un bărbat în vârstă de 65 de ani, inconştient şi fără semne vitale. Paramedicii nu au mai putut face nimic pentru salvarea bărbatului, acesta fiind declarat mort.

Până în prezent nu se ştie care este cauza producerii acestui incendiu, care nu a afectat şi alte apartamente din bloc, au precizat reprezentanţii ISU Argeş.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici