Planor PRĂBUŞIT pe Aerodromul Sânpetru, din judeţul Braşov: O persoană a fost rănită grav | FOTO

Un planor s-a prăbuşit, sâmbătă, pe panta de aterizare a Aerodromului Sânpetru, din judeţul Braşov, primele informaţii fiind că o persoană este rănită grav.

2306 afișări
Imaginea articolului Planor PRĂBUŞIT pe Aerodromul Sânpetru, din judeţul Braşov: O persoană a fost rănită grav | FOTO

Planor PRĂBUŞIT pe Aerodromul Sânpetru, din judeţul Braşov: O persoană a fost rănită grav

Un planor s-a prăbuşit, sâmbătă, pe panta de aterizare a Aerodromului Sânpetru, din judeţul Braşov, primele informaţii fiind că o persoană este rănită grav.

Potrivit ISU Braşov, planorul s-a prăbuşit pe panta de aterizare a aerodromului Sânpetru.

„În urma impactului cu solul, o persoană a fost rănită. Este conştientă, dar încarcerată”, au transmis reprezentanţii ISU Braşov.

Paramedicii SMURD i-au acordat primul ajutor medical pilotului rănit. Acesta a suferit fractură de coloană cervicală şi mai multe traumatisme şi fracturi, fiind dus la spitalul din Braşov, în stare gravă.

 

 

Taguri:
planor,
aerodrom,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici