Plecată din România, Udrea transmite pe Facebook un mesaj „laşilor” care nu se „ocupă de ce e important pentru ţară”

Plecată din ţară, Elena Udrea lansează un nou atac, pe Facebook, susţinând că „Sistemul a dat şah mat şi Kovesi a umilit toţi marii politicieni ai ţării”. De asemenea, fostul ministru se războieşte cu presa care a scris că a fugit din România în Costa Rica, acuzând-o de manipulare.

1263 afișări
Imaginea articolului Plecată din România, Udrea transmite pe Facebook un mesaj „laşilor” care nu se „ocupă de ce e important pentru ţară”

Plecată din România, Udrea transmite pe Facebook un mesaj „laşilor” care nu se „ocupă de ce e important pentru ţară”

„După ce a ieşit un rahat cu dezvăluirile despre abuzurile din justiţie, după ce Sistemul a dat şah mat, şi Kovesi a umilit iar toţi marii politicieni şi conducători ai ţării(bravo ei), presa e gata să meargă pe manipulare şi să facă subiect cu Elena Udrea, ca să se schimbe tema şi să nu mai vorbească nimeni despre ce se întâmplă în România””, scrie Udrea pe Facbook.

Calificându-i drept „laşi” pe cei care sunt preocupaşi de persoana sa şi nu de abuzuri, ea comentează că este „un cetăţean liber, chiar şi al unei ţări care nu mai respectă nimic din ceea ce înseamnă libertatea şi drepturile cetăţenilor” şi nu avea de ce să fugă, precizând că se va întoarce când îşi va termina „treaba, vacanţa, vizita etc”.

„Lăsaţi manipulările! Ocupaţi-vă de ce e important pentru ţară, dacă vreţi să faceţi ceva util. Sau, dacă aţi înţeles că nu aveţi mari şanse de izbândă, luaţi-vă vacanţă şi mergeţi în Costa Rica, ca să vă lămuriţi cum stau lucrurile, să nu trăiţi în poveştile Securităţii...”, a mai scris Udrea pe Facebook.

Săptămâna tercută, fostul ministru Elena Udrea a reacţionat tot pe Facebook după ce în spaţiul public au apărut informaţii că a plecat din ţară şi spune că este dreptul ei, neavând vreo restricţie, dar că unii scriu la comand.

„Unii nu au avut somn şi, după miezul nopţii s-au apucat să împrăştie «pe surse» că «Elena Udrea a părăsit ţara»!!!

Aşa, şi??? Şi ce dacă «am părăsit ţara»??? Ce vă agită atât de tare de nu dormiţi noaptea din cauza mea? Sau aţi primit ordin pe unitate să vă ridicaţi din scutece şi să vă lamentaţi pe net? «Am părăsit ţara» de nu ştiu câte ori până acum şi o să o mai «părăsesc» oricând e nevoie. Că plec cu treabă sau plec în vacanţă, mă priveşte fix pe mine. La fel cum şi dacă aş merge să o vizitez pe Alina Bica în Costa Rica sau m-aş plimba cu ea la Paris, ar fi fix problema noastră. Aşa că pe loc repaus până la noile ordine! P.S. Cine chiar ar fi vrut să se ştie unde sunt zilele acestea, putea afla uşor, nu e niciun secret, ba chiar este o informaţie oficială”, a susţinut Elena Udrea, într-o postare vineri, pe Facebook.

Alexandru Chiciu, avocatul fostului ministru, a declarat, vinerea trecută, pentru MEDIAFAX că Elena Udrea i-a comunicat că este la Atena şi că aceasta nu dispune de măsuri preventive în vreun dosar.

Citeşte şi: Cocoşu’ roşu

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici