Plenul CSM discută marţi cererea lui Gheorghe Stan de a i se rezerva un post la Secţia de anchetă

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) are, marţi, pe ordinea de zi cererea lui Gheorghe Stan de a i se rezerva un post de procuror la Secţia pentru investigarea infracţiunilor din justiţie până la încetarea mandatului de judecător la Curtea Constituţională a României.

511 afișări
Imaginea articolului Plenul CSM discută marţi cererea lui Gheorghe Stan de a i se rezerva un post la Secţia de anchetă

Plenul CSM discută marţi cererea lui Gheorghe Stan de a i se rezerva un post la Secţia de anchetă

"Dispunerea măsurilor legale cu privire la cererea domnului Stan Gheorghe referitoare la rezervarea unui post de procuror la Secţia pentru investigarea infracţiunilor din justiţie din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, până la încetarea mandatului de judecător la Curtea Constituţională a României", este unul dintre punctele aflate pe ordinea de zi a şedinţei plenului Consiliului Superior al Magistraturii (CSM), programată marţi, începând cu ora 14.30.

Gheorghe Stan a fost numit, la începutul lunii mai 2019, judecător la Curtea Constituţională Română.

Mandatul de judecător la Curtea Constituţională este de 9 ani.

Taguri:
csm,
gheorghe stan,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici