Ploaie torenţială pe A2 Bucureşti-Constanţa. Pericol de acvaplanare

Centrul Infotrafic informează că se circulă în condiţii de ploaie torenţială pe întreg tronsonul autostrăzii A2 Bucureşti - Constanţa. Este acumulată apă pe carosabil, existând pericol de acvaplanare.

559 afișări
Imaginea articolului Ploaie torenţială pe A2 Bucureşti-Constanţa. Pericol de acvaplanare

Ploaie torenţială pe A2 Bucureşti-Constanţa. Pericol de acvaplanare

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că se circulă în condiţii de ploaie torenţială pe întreg tronsonul autostrăzii A2 Bucureşti - Constanţa.

Este acumulată apă pe carosabil, existând pericol de acvaplanare.

„Reduceţi semnificativ viteza, măriţi distanţa regulamentară dintre autovehicule, evitaţi orice manevră riscantă, iar în cazul în care vizibilitatea nu mai permite deplasarea în siguranţă, opriţi în primul spaţiu de servicii şi aşteptaţi încetarea ploii torenţiale”, transmit poliţiştii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici