Plouă torenţial pe Autostrada A3 Bucureşti - Ploieşti: pericol de acvaplanare

  • Este pericol de acvaplanare, sâmbătă, pe Autostrada A3 Bucureşti - Ploieşti, între kilometrii 14 şi 17, din cauza ploii torenţiale.
  • Poliţiştii recomandă prudenţă în trafic.
332 afișări
Imaginea articolului Plouă torenţial pe Autostrada A3 Bucureşti - Ploieşti: pericol de acvaplanare

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că plouă torenţial pe Autostrada A3 Bucureşti - Ploieşti, între kilometrii 14 şi 47, cu acumulare de apă pe carosabil, existând risc de acvaplanare.

Poliţiştii îi sfătuiesc pe şoferi să conducă atent, reducând semnificativ viteza de deplasare. De asemenea, trebuie mărită distanţa de siguranţă dintre autovehicule.

În cazul în care şoferii consideră că vizibilitatea nu mai permite deplasarea în siguranţă, poliţiştii îi sfătuiesc să oprească în primul spaţiu de servicii şi să aştepte încetarea averselor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici