PMB: Aproape 350 de utilaje şi peste 1000 de operatori manuali acţionează în cursul nopţii

Primăria Capitalei anunţă că aproape 350 de utilaje şi peste 1000 de operatori manuali acţionează în cursul nopţii pentru deszăpezirea străzilor, a gurilor de metrou, a trotuarelor şi a trecerilor de pietoni.

356 afișări
Imaginea articolului PMB: Aproape 350 de utilaje şi peste 1000 de operatori manuali acţionează în cursul nopţii

PMB: Aproape 350 de utilaje şi peste 1000 de operatori manuali acţionează în cursul nopţii

"La ora 19.30 se aflau în teren 343 de utilaje de deszăpezire care acţionau în baterii prin pluguit şi împrastiat material antiderapant, dar si peste 1000 de operatori manuali care interveneau pentru curatarea statiilor RATB, a gurilor de metrou, a trotuarelor şi a trecerilor de pietoni", transmite PMB.

Se actioneaza astfel cu prioritate pe arterele principale, pe cele cu transport public dar si pe cele care asigura accesul la institutiile de interes public sau social, continuandu-se cu arterele laterale, transmite Primăria.

De asemenea, Municipalitatea precizează că sunt monitorizate toate cele 31 de persoane care refuză cazarea în centre de asistenţă socială.

"Aceştia vor primi atât hrană caldă, cât şi geci, paturi şi bocanci. Zonele monitorizate sunt Gara de Nord, Unirii, Universitate, Bulevardul Magheru - Piata Romana, Dinicu Golescu etc. Centrele Municipalitatii au in momentul de fata aproximativ 400 de persoane cazate la Adapostul din Pallady, 45 de persoane la Centrul de Tranzit si 15 la Adapostul de Barbati Berceni", mai transmite PMB.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici