Zece maşini, cu cetăţeni români, au rămas înzăpezite în Bulgaria, aproape de graniţa de la Vama Veche

Zece autoturisme, cu cetăţeni români, au rămas înzăpezite, luni seara, în Bulgaria, aproape de graniţa de la Vama Veche, cei 16 pasageri din maşini fiind ajutaţi de autorităţile locale, transmite corespondentul MEDIAFAX.

652 afișări
Imaginea articolului Zece maşini, cu cetăţeni români, au rămas înzăpezite în Bulgaria, aproape de graniţa de la Vama Veche

Zece maşini, cu cetăţeni români, au rămas înzăpezite în Bulgaria, aproape de graniţa de la Vama Veche

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă "Dobrogea" al judeţului Constanţa, luni seara, un apel prin 112 a sesizat faptul că 10 autoturisme în care se aflau 16 persoane au rămas înzăpezite în Bulgaria, la 3 kilometri de punctul de trecere a frontierei Vama Veche către Constanţa.

"Datorită demersurilor efectuate de membrii Centrului Judeţean de Coordonare şi Conducere a Intervenţiei, prin Garda de Costa Constanţa, s-a luat legătura cu autorităţile bulgare, care au preluat toate persoanele în siguranţă, asigurându-le acestora adăpost pentru moment", au precizat sursele citate.

Judeţul Constanţa este sub atenţionare meteorologică de ger şi ninsori viscolite. De asemenea, Ministerul Afacerilor Externe au informat cetăţenii români care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Bulgaria că, în perioada 26 - 27 februarie 2018, întreg teritoriul acestei ţări se va afla sub avertizare cod roşu şi cod portocaliu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici