PNL, despre incidentul de pe Arena Naţională: inacceptabil, acei indivizi fac rău naţionalei

Ionuţ Stroe, purtătorul de cuvânt al PNL, a comentat incidentul de pe Arena Naţională care a dus la întreruperea meciului de fotbal România-Kosovo. Este inacceptabil, acei indivizi fac rău naţionalei, a spus reprezentantul liberalilor.

683 afișări
Imaginea articolului PNL, despre incidentul de pe Arena Naţională: inacceptabil, acei indivizi fac rău naţionalei

Sursa foto: Mediafax Foto

Mesajul a fost transmis pe Facebook după producerea incidentului de pe stadion.

„Inacceptabil, pur şi simplu inacceptabil ca naţionala de fotbal şi milioane de suporteri români să fie prizonierii unor astfel de comportamente ale unora din tribune, cum se întâmplă acum la meciul România - Kosovo. Nu e prima oară când deturnează sportul, fotbalul, competiţia. Astfel de dispute nu au ce căuta în sport.Acei indivizi fac rău naţionalei: pretind că o susţin, dar de fapt o sabotează. Pentru propria vizibilitate şi atât. Riscăm să pierdem o calificare complet nedrept. E pur şi simplu o prostie ce au făcut”, a scris Stroe pe reţeaua de socializare.

Meciul România – Kosovo din preliminariile Campionatului European de fotbal a fost întrerupt zeci de minute din cauza incidentului produs în tribune. În minutul 18, la scorul 0-0, suporterii din grupul „Uniţi sub tricolor” au afişat un banner pe care scria „Kosovo e Serbia”.

Jucătorii din Kosovo au protestat, iar arbitrul a trimis ambele echipe la vestiare. Ulterior, partida s-a reluat şi românii s-au impus cu 2-0. Cazul va fi analizat de instanţele sportive, iar România riscă sancţiuni drastice.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici