Podul Grant se închide!

Traficul rutier pe Podul Grant din Bucureşti va fi afectat, începând de luni, 16 octombrie, pentru lucrări de reabilitare, însă rămâne deschis tramvaielor.

1003 afișări
Imaginea articolului Podul Grant se închide!

Podul Grant se închide!

STB anunţă că a identificat o soluţie tehnică pentru a menţine deschisă circulaţia tramvaielor pe Podul Grant, care, începând din 16 octombrie, va intra în reabilitare.

Lucrările de punere în siguranţă a pasajului vor afecta traficul rutier general, pe sensul dinspre Crângaşi spre strada Turda, însă tramvaiele vor circula.

Legătura dintre vestul şi nordul Capitalei rămâne, astfel, deschisă, cu ajutorul transportului public.

În acest weekend, în noaptea de sâmbătă spre duminică, o echipă STB Infrastructură va monta un macaz, care va permite circulaţia tramvaielor peste pasajul Grant pe o singură linie, în sistem alternativ.

Lucrările vor fi terminate duminică şi, începând de luni - când Podul Grant va fi închis circulaţiei rutiere - tramvaiul 41 va rămâne principala soluţie de mobilitate pentru legătura cartierelor Drumul Taberei, Militari şi Crângaşi cu zona de Nord a oraşului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici