Poliţia avertizează că pe mai multe drumuri din ţară se semnalează ceaţă

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române avertizează că, marţi dimineaţa, pe mai multe drumuri din ţară se semnalează ceaţă, cel mai greu circulându-se în judeţul Alba unde, pe drumurile naţionale 1 şi 7, vizibilitatea scade sub 50 de metri.

20 afișări
Imaginea articolului Poliţia avertizează că pe mai multe drumuri din ţară se semnalează ceaţă

Poliţia avertizează că pe mai multe drumuri din ţară se semnalează ceaţă (Imagine: Mediafax Foto)

Administraţia Naţională de Meteorologie a prognozat că marţi fenomenul va fi întâlnit local, în zonele de câmpie şi depresionare, dimineaţa şi noaptea, iar izolat va fi asociat cu burniţă.

Potrivit legii, conducătorii auto au obligaţia ca atunci când întâlnesc sectoare de drum pe care vizibilitatea este sub o sută de metri: să circule cu o viteză care să nu depăşească 30 de kilometri pe oră în localităţi şi 50 de kilometri pe oră în afara acestora. Totodată, trebuie folosite luminile de întâlnire şi cele de ceaţă.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici