Poliţia Capitalei face verificări în cazul unui angajat al Poştei care a murit pe teren după ce s-a simţit rău

Poliţiştii efectuează verificări privind respectarea măsurilor de sănătate în muncă în cazul unui poştaş din Bucureşti care a murit, luni, imediat după ce s-a simţit rău pe teren, informează Poliţia Capitalei, care mai subliniază că bărbatul nu a fost vicima vreunei agresiuni.

1862 afișări
Imaginea articolului Poliţia Capitalei face verificări în cazul unui angajat al Poştei care a murit pe teren după ce s-a simţit rău

Poliţia Capitalei face verificări în cazul unui angajat al Poştei care a murit pe teren după ce s-a simţit rău

Poliţiştii Secţiei 25 de Poliţie au fost sesizaţi luni după-amiază de către o femeie, care a observat că un angajat al Poştei Române se simte rău. Potrivit Poliţiei Capitalei, agenţii au solicitat echipajele de prim ajutor, care i-au aplicat manevrele de resuscitare, însă a fără rezultat, fiind declarat decesul bărbatului.

„Persoana nu a fost victima vreunei agresiuni. (...) Cadavrul a fost ridicat şi transportat la INML în vederea efectuării necropsiei. În cauză sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de nerespectarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă (accident de muncă)”, mai arată Poliţia Capitalei.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici