Poliţia Capitalei vrea să cumpere servicii de mentenanţă pentru autospeciale de 29 milioane lei

Poliţia Capitalei vrea să achiziţioneze servicii de mentenanţă preventivă a autospecialelor Volkswagen din dotare, se arată într-un anunţ publicat pe platforma de licitaţii SEAP. Valoarea totală este de aproape 29.000.000 lei.

136 afișări
Imaginea articolului Poliţia Capitalei vrea să cumpere servicii de mentenanţă pentru autospeciale de 29 milioane lei

Poliţia Capitalei vrea să cumpere servicii de mentenanţă pentru autospeciale de 29 milioane lei

Poliţia Capitalei a lansat o licitaţie pe platforma SEAP pentru a cumpăra servicii de mentenanţă preventivă şi corectivă a autospecialelor Volkswagen POLO din dotarea Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti. Acordul-cadru are o valabilitate de 18 luni, se arată în anunţul postat.

Din estimările numărului de reparaţii şi revizii minime şi maxime care vor face obiectul acordului-cadru sunt: minimum 2 revizii şi 2 reparaţii - maximum 320 revizii şi 208 reparaţii.

Termenul limită de primire a ofertelor este 31 iulie.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici