Poliţist împuşcat în cap, găsit într-o maşină în Otopeni

Un poliţist a fost găsit împuşcat în cap, într-o maşină care se afla în zona bălţii Tunari din Otopeni. Bărbatul decedat avea 33 de ani şi a fost evaluat din punct de vedere psihologic în februarie 2019.

2525 afișări
Imaginea articolului Poliţist împuşcat în cap, găsit într-o maşină în Otopeni

Poliţist împuşcat în cap, găsit într-o maşină în Otopeni

„La data de 24 decembrie a.c., în jurul orei 11:50, pe DJ 100, în zona bălţii Tunari, poliţiştii oraşului Otopeni au observat un autoturism, în care se afla un coleg din cadrul Poliţiei Oraş Otopeni, care prezenta o plagă împuşcată la nivelul capului. La faţa locului s-au deplasat imediat poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Ilfov şi criminalişti, care au constatat faptul că pe DJ 100, în zona bălţii Tunari, în interiorul unui autoturism se află un bărbat, care prezenta o plagă prin împuşcare la nivelul capului”, anunţă Poliţia Ilfov.

Potrivit sursei citate, în urma primelor verificări, a fost identificată persoana respectivă, în cauză fiind vorba de un bărbat, în vârstă de 33 de ani, având funcţia de agent sef adjunct, în cadrul Poliţiei Oraşului Otopeni, acesta aflându-se în afara serviciului.

„Poliţistul a fost încadrat din sursă externă în luna octombrie a anului 2006, în funcţia de agent, iniţial, la Poliţia Oraşului Pantelimon. Din punct de vedere psihologic, poliţistul a fost evaluat la data de 14 februarie 2019. La faţa locului s-a deplasat o echipa operativă complexă, condusă de procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Ilfov, în cauză fiind efectuate cercetări, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs fapta”, precizează IPJ Ilfov.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici