Poliţistă din Iaşi, lovită de o maşină pe trecerea de pietoni

O poliţistă din Iaşi, în vârstă de 22 de ani, este internată în stare gravă la Spitalul de Urgenţe din Iaşi, după ce a fost lovită de un autoturism în timp ce traversa regulamentar o stradă din municipiu, prognosticul medicilor fiind rezervat.

35 afișări
Imaginea articolului Poliţistă din Iaşi, lovită de o maşină pe trecerea de pietoni

Poliţistă din Iaşi, lovită de o maşină pe trecerea de pietoni (Imagine din arhiva Mediafax Foto)

Poliţista, angajată în cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul IJP Iaşi, a fost accidentată duminică după-amiază pe strada Hlincea, din Iaşi, de un autoturism proiectat de o altă maşină care nu respectase semnificaţia indicatorului rutier "cedează trecerea".

Potrivit poliţiştilor rutieri, tânăra traversa strada pe trecerea de pietoni.

Medicul Tudor Ciuhodaru, şeful Unităţii Primire Urgenţe (UPU) din cadrul Spitalului de Urgenţe din Iaşi, a declarat, luni, pentru MEDIAFAX că tănăra are traumatism cranio-cerebral, traumatism toracic cu fracturi costale, traumatism coloană lombară şi contuzie renală.

"Pacienta a fost adusă cu o ambulanţă la spital şi a necesitat încă din UPU suport volemic şi respirator. După ameliorarea stării clinice, tânăra a fost transportată la Spitalul de Neurochirurgie, pentru evaluare neurologică. În prezent, se află internată în Clinica Urgenţe Chirurgicale din spitalul nostru", a precizat medicul Tudor Ciuhodaru.

El a mai spus că, pe fondul severităţii leziunilor, dar şi a complicaţiilor care pot apărea, prognosticul în acest caz este unul rezervat.

Poliţiştii ieşeni au declanşat o anchetă pentru a stabili circumstanţele în care s-a produs accidentul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici